Mist Atau Pelembab Penting ke?

β€œMist penting ke?” πŸ€” Seharian bekerja dalam aircond memang boleh menyebabkan kulit kering dan lesu tapi dengan adanya Energy Water Mist daripada Naturel Kiss dah tak perlu risau dah πŸ˜‹

Mungkin sebab ramai tak tahu fungsi Energy Water Mist Naturel Kiss ni, jadi kat sini saya nak share sikit kelebihan Mist Naturel Kiss.
Wajah yang segar, sihat dan berseri-seri memang menjadi idaman setiap wanita. Siapalah yang tak suka cantik kan. Mudah sebenarnya kita nak kekalkan kecantikan wajah ni. Salah satunya dengan menggunakan Mist daripada Naturel Kiss.

Bila sebut sahaja Face Mist, ramai beranggapan bahawa Face Mist ini hanya untuk memberikan kesegaran selepas solekan sahaja. Ramai yang tersilap akan fungsi Mist Naturel Kiss yang sebenarnya pada wajah. Penggunaan Face Mist yang betul mampu mengekalkan kelembapan pada kulit di samping menyerlahkan lagi solekan pada wajah.

Apa kelebihan Energy Water Mist Naturel Kiss dengan mist yang di luar sana?

Energy Water Mist Naturel Kiss adalah sejenis cecair yang direka untuk menyegar, menghidrat, menjadikan kulit awet muda dan melembabkan kulit anda dan ianya juga merawat kulit kita dari dalam. siapa taknak kulit sihat πŸ€—

Selain itu, penggunaan Energy Water Mist dapat juga digunakan sebelum menggunakan makeup atau sesudahnya untuk menghindari rasa kering pada wajah. Yang paling best dengan adanya set Micellar series (Energy Water Mist + Micellar cleanser) korang tak perlu dah untuk pakai moisturiser, toner dan sebagainya 😍


🌹 4 cara panggunaan Mist yang betul :

  1. cuci dahulu muka menggunakan micellar cleanser NK sebelum menyembur Energy Water Mist ke wajah.
  2. Spray di muka pada jarak 5-6 inci
  3. Biarkan dalam lebih kurang seminit atau sehingga Mist kering meresap ke dalam wajah.
  4. Semasa spray Mist ke wajah, hadapkan muka ke arah kipas atau penghawa dingin agar kadar penyerapan lebih cepat dan berkesan.
Tutorial Cara Pakai Micellar Energy Mist Naturel Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *